Leiriläisen on mahdollista ilmoittautua ja osallistua seuraaville lisäkursseille normaalin leiriohjelman lisäksi:

45 minuutin soittotunnit 85€

Pidemmälle ehtineet soittajat voivat ilmoittautumislomakkeessa esittää toiveen pidemmistä soittotunneista. Tällöin leiriläinen saa päivittäisen 30 minuutin sijaan opetusta 45 minuuttia (yht. 7 x 45 min).

Barokkiyhtye 50€
Kurssilla harjoitellaan barokkimusiikin fraseerausta ja poljentoa Mari Kortelaisen ohjauksessa. Opetusta 7 x 60 min.

Eloa stagelle -draamakurssi 50€
Kurssilla harjoitellaan musiikin harrastusta tukevia taitoja kuten teatteri-ilmaisun perusteita, mimiikkaa, improvisaatiota ja äänenkäyttöä draamapedagogi Marianna Räsäsen johdolla. Kurssi kokoontuu ke-la klo 8.30–11, su klo 9–11, ma harjoitukset ja iltaesitys. Kurssi on suunnattu yli 10-vuotiaille.

Kapellimestarikurssi nuorille 50 €
Nuorten kapellimestarikurssilla harjoitellaan musiikin johtamisen alkeita: johtamista peruskaavoilla sekä partituurin hahmottamista ja analysointia. Kurssilaiset muodostavat "kapubändin", jota kukin vuorotellen johtaa. Kurssi on suunnattu pt3 -tasoisille tai pidemmällä oleville leiriläisille. Kurssin opettajana on Hanna-Mari Lehtonen. Opetusta 7 x 60 min.

Kuoro 30 €
Tule mukaan laulamaan yksi- ja moniäänisiä lauluja! Leirin kuoro harjoittelee Sanna Purokurun johdolla. Kuoro on avoin kaikille! Opetusta 7 x 60 min.

Lauluyhtye 50 €
Harjoitellaan moniäänisiä lauluja pienyhtyeissä. Lauluyhtyeisiin ilmoittautuneista muodostetaan ilmoittautumisajan päätyttyä 5–8 hengen yhtyeitä. Yhtyeet harjoittelevat Miina Viitalan johdolla. Opetusta 7 x 40 min. Kurssi on suunnattu yli 13-vuotiaille.

Rytmiikkapaja 30€
Tehdään yhdessä rytmitajua, koordinaatiota sekä yhteismusisointia kehittäviä juttuja leikkien, liikkuen, tanssien, soittaen ja laulaen. Opettajina Elisa Seppänen ja Sanna Purokuru. Opetusta 7 x 45 min. Ryhmä 1 7–10 vuotiaille, ryhmä 2 yli 11-vuotiaille.

Sivusoitin 160€

Leiriläinen voi saada pääinstrumenttinsa lisäksi opetusta toisessa valitsemassaan soittimessa 7 x 30 min.

Lisäkurssina orkesteri tai yhtye 60€
Leiriläinen voi osallistua kahteen yhteissoittoon (esim. saksofonilla orkesteriin ja bändiin) tai pää- ja sivusoittimillaan eri orkestereihin. Huom! Tässä vaihtoehdossa pieni varaus aikataulujen järjestymisen suhteen.

Ukuleleworkshop 20€
Kurssilla tutustutaan ukulelen soiton perusteisiin. Opetellaan sointuotteita ja säestetään helppoja kappaleita. Kurssi soveltuu aloittelijoille ja aiemmin ukulelea soittaneille. Oma soitin ei ole välttämätön, voit lainata ukulelen kurssilta! Opettajana Timo Kiprianoff. Opetusta keskiviikosta lauantaihin 4 x 45 min.