Leiriläisen on mahdollista ilmoittautua ja osallistua seuraaville lisäkursseille normaalin leiriohjelman lisäksi:

45 minuutin soittotunnit 85€

Pidemmälle ehtineet soittajat voivat ilmoittautumislomakkeessa esittää toiveen pidemmistä soittotunneista. Tällöin leiriläinen saa päivittäisen 30 minuutin sijaan opetusta 45 minuuttia (yht. 6 x 45 min).

Barokkiyhtye 50€
Kurssilla harjoitellaan barokkimusiikin fraseerausta ja poljentoa Minna Kankaan ohjauksessa. Opetusta 6 x 60 min.

Kansanmusiikkikurssi 80€
Kansanmusiikkikurssi (to 27.6. , pe28.6. ja sunnutaina 30.6). kansanmuusikko Emilia Lajusen johdolla. Kurssille voivat ilmoittautua myös muut kuin leiriläiset lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kanslia@keuruunmusiikkileiri.fi Kurssi on kaikenikäisille eri soittimien soittajille. Opetusta 6 x 60 min.

Eloa stagelle -draamakurssi 60€
Kurssilla harjoitellaan musiikin harrastusta tukevia taitoja kuten teatteri-ilmaisun perusteita, mimiikkaa, improvisaatiota ja äänenkäyttöä draamapedagogi Marianna Räsäsen johdolla. Kurssi kokoontuu to-la klo 8.30–11, su klo 9–11, ma klo 8.30-11 harjoitukset ja iltaesitys. Kurssi on suunnattu yli 10-vuotiaille.

Kapellimestarikurssi 100 €
Nuorten kapellimestarikurssilla harjoitellaan musiikin johtamisen alkeita: johtamista peruskaavoilla sekä partituurin hahmottamista ja analysointia. Kurssilaiset muodostavat "kapubändin", jota kukin vuorotellen johtaa. Kurssi on suunnattu pt3 -tasoisille tai pidemmällä oleville leiriläisille. Kurssin opettajana on Hanna-Mari Lehtonen. Opetusta ja työskentelyä n. 12 x 45 min.

Biisipaja 45 €
Kiinnostaako omien kappaleiden kirjoittaminen? Tule harjoittelemaan kappaleiden tekoa biisipajassa Miina Viitalan johdolla. Kurssi sisältää yhdessä ja yksin työskentelyä ohjatusti 6 x 60 min.

Kuoro 40 €
Tule mukaan laulamaan yksi- ja moniäänisiä lauluja! Leirin kuoro harjoittelee Iina Karjalaisen johdolla. Kuoro on avoin kaikille! Opetusta 6 x 60 min.

Lauluyhtye 50 €
Harjoitellaan moniäänisiä lauluja pienyhtyeissä. Lauluyhtyeisiin ilmoittautuneista muodostetaan ilmoittautumisajan päätyttyä 5–8 hengen yhtyeitä. Yhtyeet harjoittelevat Iina Karjalaisen johdolla. Opetusta 6 x 40 min. Kurssi on suunnattu yli 13-vuotiaille.

Ukuleleworkshop 35€
Kurssilla tutustutaan ukulelen soittoon. Opetellaan sointuotteita ja säestetään helppoja kappaleita. Kurssi soveltuu aloittelijoille ja aiemmin ukulelea soittaneille. Oma soitin ei ole välttämätön, voit lainata ukulelen kurssilta! Opettajana Timo Kiprianoff. Opetusta keskiviikosta lauantaihin 4 x 45 min.

Sivusoitin 160€

Leiriläinen voi saada pääinstrumenttinsa lisäksi opetusta toisessa valitsemassaan soittimessa 6 x 30 min.

Lisäkurssina orkesteri tai yhtye 60€
Leiriläinen voi osallistua kahteen yhteissoittoon (esim. saksofonilla orkesteriin ja bändiin) tai pää- ja sivusoittimillaan eri orkestereihin. Huom! Tässä vaihtoehdossa pieni varaus aikataulujen järjestymisen suhteen.

Vaskiyhtye torvikarhut 27.6.-30.6.2024

Tule mukaan aikuisten vaskiyhtyeeseen! Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin soittajille. Stemmat on sovitettu eri taitotasoisille sopiviksi. Kurssia ohjaa Hanna-Mari Lehtonen

Vaskiyhtye harjoittelee Keuruun koulukeskuksessa torstaista sunnutaihin klo 16.30–17.30. Sunnuntaina on poikkeusaikataulu, josta tiedotetaan myöhemmin. Ilmoittautuessasi kerro soittotaustastasi.

Kurssimaksu 50 €.