Y-tunnus:  1091017-1
Laskutusosoite: Läntisen Keski-Suomen musiikkileiriyhdistys ry/
c/o Noora Kinnunen
Tarhiantie 21, 42700 Keuruu

Läntisen Keski-Suomen musiikkileiriyhdistys ry:n toiminnan päätarkoitus on edistää lasten ja nuorten musiikkitoimintaa järjestämällä vuosittain valtakunnallinen musiikkileiri Keuruulla. Kymmenpäiväisen musiikkileirin ohessa yhdistys järjestää viisipäiväisen mestarikurssin, musiikkileikkikoulun alle kouluikäisille lapsille sekä musiikkikursseja eri ikäisille osallistujille. Lisäksi leirin ohessa järjestetään Soiton paikka -festivaali yhteistyössä Keuruun kaupungin kulttuuritoimen kanssa. Leirin historia alkoi vuonna 1971, jolloin Läntisen Keski-Suomen musiikkileiri järjestettiin ensimmäisen kerran. Nykyään leiri tunnetaan Keuruun musiikkileirinä ja kesän 2020 musiikkileiri on järjestyksessään 50. leiri!

Voit tukea toimintaa osallistumalla talkoisiin ja liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksu on vapaaehtoinen!

Liity jäseneksi lähettämällä sähköpostitse (musiikkileiri(at)keuruu.fi) seuraavat tiedot: jäsenen koko nimi, syntymävuosi, kotiosoite ja sähköpostiosoite
Liity kannatusjäseneksi lähettämällä sähköpostitse (musiikkileiri(at)keuruu.fi) seuraavat tiedot: jäsenen koko nimi, syntymävuosi, kotiosoite ja sähköpostiosoite JA maksa valitsemasi suuruinen (10–100 €) kannatusmaksu yhdistyksen tilille FI8747621020018188

Toimikaudella 2020–2021 musiikkileiriyhdistyksen hallitukseen kuuluvat:
Olli Hirvanen, puheenjohtaja
Johanna Hämäläinen, varapuheenjohtaja