Läntisen Keski-Suomen musiikkileiriyhdistys ry
Laskutusosoite: Läntisen Keski-Suomen musiikkileiriyhdistys ry/
c/o Noora Kinnunen
Tarhiantie 21, 42700 Keuruu

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea lasten ja nuorten musiikkitoimintaa ja musiikinharrastusmahdollisuuksia. Tarkoituksena toteuttamiseksi yhdistys järjestää vuosittain valtakunnallisen musiikkileirin Keuruulla sekä järjestää musiikkileirin ohessa Soiton paikka -konsertteja. Leirin historia alkoi vuonna 1971, jolloin Läntisen Keski-Suomen musiikkileiri järjestettiin ensimmäisen kerran. Nykyään leiri tunnetaan Keuruun musiikkileirinä ja kesän 2017 musiikkileiri on järjestyksessään 47. leiri!

Toimikaudella 2016–2017 musiikkileiriyhdistyksen hallitukseen kuuluvat:
Eero Tikkanen, puheenjohtaja
Johanna Hämäläinen, varapuheenjohtaja
Tuuli Lehtomäki, sihteeri
Noora Kinnunen, taloudenhoitaja
Hannele Helin, hallituksen jäsen
Salla Lehtomäki, hallituksen jäsen
Asta Ålander, hallituksen jäsen

Anna Mantere, varajäsen
Tarja Rotola-Pukkila, varajäsen

Voit tukea toimintaa osallistumalla talkoisiin ja liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksu on vapaaehtoinen!

Liity jäseneksi lähettämällä sähköpostitse (musiikkileiri(at)keuruu.fi) seuraavat tiedot: jäsenen koko nimi, syntymävuosi, kotiosoite ja sähköpostiosoite
Liity kannatusjäseneksi lähettämällä sähköpostitse (musiikkileiri(at)keuruu.fi) seuraavat tiedot: jäsenen koko nimi, syntymävuosi, kotiosoite ja sähköpostiosoite JA maksa valitsemasi suuruinen (10–100 €) kannatusmaksu yhdistyksen tilille FI8747621020018188

Leirin kanslia ilmoittautumisaikana:
Keuruun musiikkileiri