Näin pääset mukaan leiritunnelmaan:

  1. Tutustu leirin opetustarjontaan verkkosivuilla ja valitse juuri sinua kiinnostavat soittimet sekä lisäkurssit. Erilaisiin leiripaketteihin pääset tutustumaan Hinnat -sivulta. Kirjaa valitsemasi kokonaisuus (leiripaketti ja lisäkurssit) ylös ilmoittautumista varten.
  2. Ilmoittaudu 26.6.–4.7.2024 järjestettävälle Keuruun musiikkileirille. Ilmoittautuminen on käynnissä 2.5. asti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislomake aukeaa Ilmoittautuminen-sivulle ilmoittautumisen alkaessa.
  3. Huomioi ettei ilmoittautumisen vahvistusviestissä näy maksettavan summan suuruutta. Kirjaathan siis ilmoittautumisesi tiedot ylös leirimaksua varten.
  4. Varausmaksu 100 € tulee maksaa 2.5. mennessä. Jäljelle jäävä osa maksusta maksetaan juhannukseen mennessä. (ks. maksuohje ja hinnat: Hinnat).
  5. Seuraa musiikkileiriä Facebookissa nimellä Keuruun musiikkileiri ja Instagramissa @keuruun_musaleiri ja pääset mukaan tunnelmaan, sekä selaamaan edellisten vuosien tunnelmia. Leirin ajankohtaiset tiedot ja uutiset löydät näistä kanavista.
  6. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kanslia@keuruunmusiikkileiri.fi . Meidät tavoittaa myös soittamalla numeroon 040 552 0432 .

Huom! Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen peruminen vaatii aina yhteydenoton puhelimitse tai sähköpostitse. Jos leiriläinen peruu ilmoittautumisen ennen ilmoittautumisajan päättymistä (ennen 2.5.), leiri pidättää varausmaksusta 50 € toimistokuluina. Jos leiriläinen joutuu peruuttumaan osallistumisensa leirille maksuajan päättymisen (14.6.) jälkeen, maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli leiriyhdistys ei voi järjestää leiriä suunnitellusti esim. rajoitusten vuoksi, maksut palautetaan täysimääräisinä.

Tiedustelut:

puhelinnumero: 040 552 0432

sähköposti: kanslia@keuruunmusiikkileiri.fi