Vuoden 2024 Soiton paikka -konserttisarjan teema on kansansävelmät ja -perinteet. Konsertit tarjoavat laajan valikoiman erilaisia musiikkityylejä alansa huipputaitajilta. Kaikissa konserteissa on ohjelmistossa teoksia, jotka ovat saaneet innoituksensa kansansävelmistä. Joissain konsertissa kansansävelmät muodostavat koko konsertin rungon. Näin on esimerkiksi Finngips -yhtyeen konsertissa, jossa keskieurooppalaiset kansanmelodiat soivat taidokkaina sovituksina harmonikalla ja viululla. Kansansävelmät, niin suomalaiset kuin muiden maiden, ovat musiikkikulttuurimme kivijalka, jonka pohjalta lukemattomat säveltäjät ja muusikot ovat saaneet ideoita ja inspiraatiota. Haluamme tuoda tämän perinteen näkyväksi ja kuultavaksi Soiton paikka -konsertteihin.

Koko ohjelmaan voit tutusta täältä.

Konserttilippuja voi ostaa konserttipaikoilta, lippupisteestä lippu.fi tai varata ennakkoon numerosta 040 552 0432. Lipunmyynti konserttipaikoilla aukeaa 30 minuuttia ennen konsertin alkua. Maksutapoina käyvät käteinen (jos mahdollista, varaathan tasarahan lipunmyynnin nopeuttamiseksi) ja yleisimmät maksukortit.

Festivaalipassi oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Soiton paikan konsertteihin ja tapahtumiin. Festivaalipassia voi ostaa ennakkoon Keuruun kirjastolta sekä avajaiskonsertin yhteydessä ovelta. Festivaalipassin hinta on 75 / 60 €.

Lippuja voi varata ennakkoon myös sähköpostilla osoitteesta kanslia@keuruunmusiikkileiri.fi. Yli 10 hengen ryhmille ryhmäalennus, kysy lisää!